Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

G-Resource Electronics Co.,Ltd

G-Resource Electronics Co.,Ltd

1 2 3 4
G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd G-Resource Electronics Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Thinkchip, NXP, ST, TOSHIBA, MIC, Tj, VISHAY, AVX, YAGEO, MURATA, TDK
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1MIL-2MIL
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ηλεκτρονικής των γ-πόρων, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009.

 

Εμμένουμε πάντα στη «ηθική προσανατολισμένη, το αμοιβαίο όφελος και τη win-win» υπηρεσία επιχείρησης, που εστιάζουν στον ηλεκτρονικό/ηλεκτρικό εξοπλισμό, τον εξοπλισμό ασφάλειας, τον εξοπλισμό επικοινωνιών, τον εξοπλισμό μεταφορών, τις αυτοκίνητες απαιτήσεις προστασίας ηλεκτρονικής, υπολογιστών και περιφερειακών μονάδων, προϊόντων ενότητας παροχής καταναλωτικών ηλεκτρονικά και ηλεκτρικού ρεύματος. Παρέχουμε τις λύσεις προστασίας συσκευών και κυκλωμάτων προστασίας ολοκληρωμένων κυκλωμάτων συνεργατών για να βοηθήσουμε τους μηχανικούς να ενισχύσουν την προστασία προϊόντων, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και την εικόνα φήμης αγοράς.
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν μια μεγάλη έκταση του ημιαγωγού: Διορθωτών (διορθωτής δίοδος-γεφυρών) παροδικό τάσης、 μεταλλικό οξείδιο、 διόδων ρυθμιστών τάσης、 συσκευών προστασίας、 καταπιεστών (TV) ηλεκτροστατικό (ESD) (δίοδος Zener) (δίοδος Schottky)、 - ρυθμιστές τάσης、 κρυσταλλολυχνιών、 κρυσταλλολυχνιών επίδρασης τομέων ημιαγωγών (Mosfet) (κρυσταλλολυχνία PNP NPN), και παθητικά συστατικά (πυκνωτής τανταλίου、 MLCC) κ.λπ…. Από το σχέδιο κυκλωμάτων στη δοκιμή προϊόντων, παρέχουμε τον τομέα προστασίας κυκλωμάτων μιας μιας στάσης υπηρεσίας για σας. Κερδίσαμε τον ευρύ έπαινο από τους πελάτες και τη βιομηχανία από την άριστη υπηρεσία.
Από τον γ-πόρο Ele. καθιερωμένοι, επενδύσαμε την αφθονία των κεφαλαίων στη διαδικασία Ε&Α και παραγωγής, είμαστε δεσμευμένοι στις υψηλής ποιότητας λύσεις προστασίας κυκλωμάτων, και παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη για τα αποδοτικά προϊόντα, που εξετάζει για τους σφαιρικούς πελάτες για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Προκειμένου να παρασχεθούν η καταλληλότερες τεχνολογία και οι υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών, το σύστημα πωλήσεων έχει πωληθεί ευρέως στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

 

Γ-πόρος Ele. πάντα βάλτε την τεχνολογία δεδομένου ότι η πρώτη κινητήρια δύναμη της επιχειρηματικής ανάπτυξης, η σταθερή αναζήτηση του ερευνητικού βάθους, ενισχύει συνεχώς την ικανότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας, ο συνδυασμός ενός μεγάλου αριθμού επιστημονικής έρευνας, παραγωγή, διαχείριση, εμπορική ελίτ, από μια ειδική αλλαγή χρώματος από μικρό σε μεγάλο, από αδύνατο σε ισχυρό δρόμο καινοτομίας.
Γ-πόρος Ele. οι άνθρωποι θεωρούν σταθερά που εμμένουν για να επεκτείνουν τη «λαϊκή» έννοια του εταιρικού πολιτισμού, με την καινοτομία βασικής τεχνολογίας, μιας καλής βιομηχανικής βάσης και μιας κυριάρχης θέσης στην αγορά, που γίνεται παγκόσμιας ποιότητας κορυφαίες επιχειρήσεις ημιαγωγών.
Να αναμείνει με ενδιαφέρον το μέλλον, γ-πόρος Ele.will βασίζεται στην Κίνα, και εξέταση τον κόσμο, για να δημιουργήσει το διεθνές διάσημο εμπορικό σήμα και για να είναι ηγέτης του άριστου ημιαγωγού της Κίνας ′ s.

Στοιχεία επικοινωνίας
G-Resource Electronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jenny

Τηλ.:: 86-15818536604

Φαξ: 86-755-83255354

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς